Tietosuoja ja rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999 10§) sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietoja, joita kerätään Satama Areenan markkinointia varten. Se ei koske kolmansien osapuolien linkkejä.

1.    Rekisterinpitäjä
Kotkan tapahtumakeskus Oy

Satama Areena
Postiosoite: c/o Kotkan Julkiset Kiinteistöt Oy, Keskuskatu 33, 48100 KOTKA
Vastuuhenkilö: Minna Nyman
Puhelin: 0407092982
Sähköposti:
info@satama.fi

2.    Rekisterin nimi
Satama Areenan asiakasrekisteri

3.    Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on sopimus, jossa asiakas on osapuolena, sekä henkilön vapaaehtoinen suostumus.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on:

  • asiakassuhteen luominen, hoitaminen ja ylläpito
  • uudesta palvelusta informoiminen
  • tapahtumien järjestäminen
  • tilavuokrausten ja muiden palveluiden laskuttaminen
  • tuotteiden ja palveluiden markkinointi- ja myyntitoimenpiteet
  • asiakastyytyväisyyskyselyt ja mielipidetutkimukset
  • palvelun kehittäminen ja ylläpito
  • henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottaminen

Tietoja käsitellään asiakkaan ja Kotkan tapahtumakeskus Oy:n väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, asiakkaan erilliseen nimenomaiseen ja annettuun suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

4.    Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennetaan

  • asiakkaan nimi, osoite ja postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • asiointiin liittyvät tiedot
  • asiointihistoria

5.    Tietolähteet

Asiakkaan oma ilmoitus

  • Asiakkaan oma ilmoitus asioinnin yhteydessä

6.    Tietojen luovutus & vastaanottajat
Tietoja käytetään vain kohdassa 3 (Tietojen käsittelyn tarkoitus) ilmoitettuihin tarkoituksiin. Rekisterin tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Poikkeuksena valtuutetut palveluntarjoajat, joiden tehtävänä on auttaa palvelun tuottamisessa ja ylläpidossa, kuten tekninen ylläpito, palveluntarjoajat tai laskutus / perintäjärjestelmän tarjoajat. Jokaisen palveluntarjoajan kanssa on olemassa olevat sopimukset, joiden mukaan palveluntarjoaja sitoutuu noudattamaan yleisen tietosuoja-asetuksen sekä tämän tietosuojaselosteen mukaisia yksityisyys- ja tietoturvasäännöksiä.

7.    Tietojen siirto EU:n tai ETAn ulkopuolelle
Asiakasrekisterin tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille tai siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8.     Rekisterin suojaus
Manuaalista aineistoa ei ylläpidetä. Tietokannat, joihin asiakastiedot on tallennettu, on asianmukaisin tavoin teknisillä keinoilla suojattu eikä niihin ole ulkopuolisilla pääsyä. Rekisterin käyttöoikeudet on rajoitettu organisaatiossa vain niitä työssään käsittelevien henkilöiden käyttöön. Rekisteriin tallennetut henkilötiedot on säädelty salassa pidettäviksi.

Kotkassa 26.4.2022

 

 

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Lisäksi jaamme sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Kumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, joita olet antanut heille tai joita on kerätty, kun olet käyttänyt heidän palvelujaan. Käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käytön.

Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Evästeiden käytön ensisijaisena tarkoituksena on parantaa ja mukauttaa vierailijan käyttökokemusta sivustolla sekä analysoida ja parantaa sivuston toimivuutta ja sisältöä

Millaista tietoa keräämme?

Käytämme verkkosivustollamme analytiikkaratkaisuja, joiden avulla seuraamme ja kehitämme sivujemme käyttöä. Varmistamme analytiikkaratkaisujen avulla myös palveluidemme toimivuutta.

Sivustomme analytiikka hyödyntää evästeitä. Evästeiden avulla analytiikkaratkaisut tarjoavat meille tietoa esimerkiksi siitä, millä sivuilla kävijä liikkuu, millaisia sovelluksia hän käyttää ja miten hän siirtyy sivulta tai sivustolta toiselle. Palveluiden kehittämistä varten saamme tietoa esimerkiksi siitä, miten palvelumme toimivat ja millainen sisältö käyttäjiä kiinnostaa.

Sivuston kehittäminen

Palveluiden käytön analysoimisen tarkoituksena on mahdollistaa käyttäjille parempi asiakaskokemus ja sujuva asiointi. Kerättäviä tietoja käytetään verkkopalveluiden tuotantoon, kehittämiseen ja ylläpitoon, tietoturvallisuuden varmistamiseen sekä väärinkäytösten torjuntaan.

Kävijän tunnistaminen

Verkkoanalytiikan käyttämisen tarkoituksena ei ole yhdistää verkkokäyttäytymisestä kerättyjä tietoja muihin asiakastietoihimme. Evästetietojen avulla emme pysty yksilöimään sinua, emmekä yhdistä evästetietoja mahdollisesti muussa yhteydessä kerättyihin henkilötietoihin.